daniela - peter strandberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej,

Jag heter Daniela Nascimben och kommer från Italien, jag har bott nästan halva mitt liv i Spanien men har numera Stockholm som min bas.

Mode och skönhet är mer än ett jobb för mig, det är en passion som jag lever varje dag och det har jag gjort ända sen jag var en liten flicka som storögt följde med min mamma till alla modebutiker i Roms centrum. Så behöver du hjälp med en ny stil, accessoarer till brudklänningen, vad du ska ha på dig på nästa fest eller helt enkelt behöver råd när du är ute och shoppar… tveka inte att kontakta mig. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Ciao

Daniela

Hi,

My name is Daniela Nascimben and I come from Italy, I have lived almost half my life in Spain but now Stockholm is my base.

Fashion and Beauty is more than a job for me, it’s a passion that I live every day and I’ve done that ever since I was a little girl that wide-eyed went with my mom visiting all the fashion shops in the center of Rome. So do you need help with a new style, accessories for the bridal dress, what to wear to the next party or simply need advice when you are shopping … do not hesitate to contact me. I promise you will not regret it!

Ciao

Daniela

 

 

11 style by daniela - peter strandberg

 

 

9 style by daniela - peter strandberg

 

 

red leather jacket 3 - style by daniela